kolmapäev, 20. november 2013

Sheinside

Kuna jõulud ja aastavahetus on tulemas siis tuleks hakata vaikselt selle peale mõtlema, et mida teha ja kuhu minna. Selle kõige juurde tuleks muidugi midagi vinget selga panna. Seekord leidsin vingeid asju Sheinside kodulehelt. Panin kaks komplekti ka kokku, mis minu arvates oleks väga sheff kanda kas siis aastavahetusel või jõulude aeg kuskil peol. Pildi all on ka lingid, kust saab täpselt toote tutvustuse juurde. Mine tseki lehel ringi, kindlasti on seal midagi meelepärast, sest juba valik on nii suur.

Christmas and New year's eve are coming and everybody has to start thinking about where to go and what to do. Its a chance to wear something awesome. This time I found clothes from Sheinside. I put together 2 outfits. Below the pictures are link's what direct you to the exact clothing. Go check out, you'll definetly find favour with something.
                                                        DRESS                          BLAZER          BRACELET        NECKLACE       CLUTCH

                                                    PANTS                             BLOUSE               EARRINGS     BRA     NECKLACE

xoxo.M

1 kommentaar:

  1. Mul viimased kuu aega sama outfit silme ees olnud ja meeles mõlkunud, nagu siin see teine. Noh, kui leiaks vaid triibulise asemel valge särgi...
    :D

    VastaKustuta